Η Εταιρεία μας | Προϊόντα | Νέα | News | Downloads | Τιμοκατάλογοι | Προδιαγραφές | ΕπικοινωνίαHome PageClearSite MapClearMailClearPrintClearRssClearΧώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης
Η Εταιρεία μας
Οικονομικά στοιχεία
Home : Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία μας

Λίγα λόγια για την ΑΛΩΣ Α.Ε.Β.Ε.

 

Ίδρυση και θεωρία διοίκησης

Η εταιρεία ΑΛΩΣ Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1997 με αντικείμενο την εισαγωγή ,κατασκευή και εμπορεία ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ή αλλιώς ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (Μ.Α.Π.) όπως είναι γνωστά στο ευρύτερο κοινό.

Θέτοντας συνεχώς υψηλότερα τον ''πήχη'' η εταιρεία μας προσπάθησε να μείνει προσηλωμένη και πιστή στις τρεις βασικές αρχές οι οποίες καταστούν μια επιχείρηση υγιή και εξελισσόμενη ,και αυτές είναι οι παρακάτω

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Ακολουθώντας λοιπόν πιστά τις παραπάνω αρχές κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να έχουμε τη βέλτιστη εμπιστοσύνη των πελατών μας,για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με αποτελεσματικότητα και για να μένουμε συνεχώς ενημερωμένοι και επίκαιροι είτε στα προιόντα μας είτε γενικότερα σε όλη τη διαδικασία προμήθειας τους.
 

Στόχοι και προσφορά της ΑΛΩΣ Α.Ε.Β.Ε. στην κοινωνία

Στην Ελλάδα έχουμε γίνει ουκ’ ολίγες φορές μάρτυρες εργατικών ατυχημάτων ή και δυστυχημάτων λόγω εργατών και εργοδοτών οι οποίοι αψηφούν συστηματικά τη σημασία της χρήσης των μέσων ατομικής προστασίας.

Αρχικός στόχος και αιτία δημιουργίας της εταιρείας μας λοιπόν ήταν η ανατροπή της παραπάνω κατάστασης και ο τονισμός της σημασίας του εξοπλισμού ασφαλείας σε κάθε χώρο εργασίας.

Ο σεβασμός και η ορθολογική χρήση των μέσων ατομικής προστασίας δεν έχει ως επακόλουθο μόνο την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων αλλά έχει ευεργετικές συνέπειες και στην διοίκηση για δύο λόγους.

Πρώτον γιατί αποφεύγονται ατυχήματα καθώς και κυρώσεις των νόμων λόγω των νέων αρκετά αυστηρών νομολογιών περί εξοπλισμού ασφαλείας, αλλά και γιατί επιτυγχάνετε μια αλλαγή στην εικόνα της διοίκησης προς τους εργαζομένους της ,η οποία μετατρέπεται σε ιδαίτερα πιο κοινωνική καθώς δεν είναι λίγο για ένα εργαζόμενο να γνωρίζει ότι η διοίκηση του μεριμνά με έναν ακόμη τρόπο για αυτόν.
 

Η γκάμα των προιόντων μας

Ο εξοπλισμός που παρέχουμε βασίζεται απόλυτα στις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις ανάγκες κάθε εργάτη-εργαζομένου.

Συνοπτικά τα είδη που εμπορευόμαστε είναι τα εξής:κράνη ,γυαλιά προστασίας,  ωτοασπίδες εργατικά ενδύματα ,γάντια ,υποδήματα ασφαλείας, μάσκες, ζώνες ασφαλείας και γενικότερα οτιδήποτε έχε να κάνει με την προστασία κάθε εργαζόμενου σε κάθε φύσης εργασία.

Η δυνατότητα μας να συνεργαζόμαστε με τους δημοφιλέστερους οίκους του εξωτερικού σε όλο τον κόσμο έχει κάνει την γκάμα μας πολύ περιεκτική με λύσεις ακόμα και για τον πιο απαιτητικό εργοδότη.

Τέλος το γεγονός ότι δουλεύουμε χέρι με χέρι με τους περισσότερους από τους πελάτες μας,έχει δώσει στο προσωπικό μας πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία ενώ παράλληλα συμβάλλει ιδιαίτερα στο να μένουμε συνεχώς επίκαιροι ανανεώνοντας τα προϊόντα μας βάσει των αναγκών των πελατών μας.
 

Που μπορείτε να μας βρείτε

Η εταιρειά μας στην προσπάθεια της να γίνει πιο προσιτή σε κάθε ενδιαφερόμενο έχει αναπτύξει όλες τις μεθόδους με τις οποίες είναι δυνατόν να γίνει μια πρώτη επικοινωνία,και αυτές είναι οι εξής

website(ιστοσελίδα)- www.alos.gr
e-mail- info@alos.gr
fax-210 96 16 132
tel-210 96 10 132
αναλυτικός κατάλογος προιόντων
newsletters
(σε περιπτωση που θέλετε να σας στέλνουμε newsletter με τα νέα της εταιρείας μας παρακαλούμε στείλτε μας ένα e-mail ή χρησιμοποιήστε την κατηγορία Επικοινωνία)


Θα χαρούμε ιδιαίτερα να επικοινωνήσουμε μαζί σας για όποια σας επιθυμία.
 

 

 

Δείτε επίσης:

ΡΟΥΧΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Bookmark and Share
Decor Image

 
Username

Password

© 2015 - Άλως - προστασία

Χαλδείας 4, 16777 Ελληνικό, Τηλ: 2109610132, Φαξ:2109616132

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | Protocol Online Marketing